project gezinswoning zeist

Via klanten die ik eerder heb geholpen bij het ontwerpen van hun interieur kwamen Inoek en Mark bij mij terecht. Een mooi gezin met 2 kindjes die van Rotterdam naar Zeist gingen verhuizen. 

Ze waren zo enthousiast over het interieur van hun vrienden en kregen in hun oude woning maar niet dat gevoel waar ze al die tijd naar op zoek waren. Deze keer wilden ze het direct goed aanpakken!
Ze wilden graag voor kleur en hun wens was om het licht in de ruimte te behouden en, net als bij hun vrienden, te laten zien wie er in de woning woont. Persoonlijk, authentiek, passend bij hun als gezin en passend bij hun woning.

Bij het opleveren van het uiteindelijke interieurontwerp bleek toch dat het toch niet helemaal uitgepakt was hoe ze het voor ogen hadden. Waar je hoopt dat het in één keer goed ontvangen wordt gaf mij dit juist te kans om dieper in te gaan waarom het niet naar wens was. Een leermoment waar ik enorm van heb genoten! 

Na een aantal aanpassingen in de kleuren zijn ze helemaal tevreden aan de slag gegaan met de uitvoering. En de samenwerking was ze zo goed bevallen dat ik inmiddels ook de badkamer, slaap- en werkkamer voor hun heb mogen ontwerpen.

Contact

wil jij ook zo'n mooi interieur?
let's meet!