Een interieurontwerp is voor mij een middel om je gevoel van geluk te vergroten. Niets is fijner dan een huis wat een verlengde van jouw persoonlijkheid is en waar je optimaal kunt genieten. Genieten van rust, lekker thuis bezig zijn maar ook van de aanwezigheid van vrienden en familie.

Na mijn HBO studie Vrijetijdsmanagement ben ik tijdelijk aan de slag gegaan bij de Rabobank. Dat stond goed op mijn CV, deed het altijd goed op verjaardagen en was een goede werkgever. Maar het was alles wat ik niet wilde  en stond mijlen ver van wat ik hier op de wereld te doen heb.

Na 4 jaar lang iedere dag met buikpijn naar mijn werk te zijn gegaan besloot ik te starten met mijn opleiding tot interieurontwerper en een andere baan te zoeken. Vanuit dat punt kon ik starten met mijn eigen bedrijf wat inmiddels is uitgegroeid tot een goed lopende bedrijf waar ik iedere dag (behalve de weekenden want die blijven heilig voor mij en mijn gezin) met heel veel dankbaarheid en plezier mijn klanten help.

how it all started..

Samenwerken met mijn klanten. Het leren kennen van mijn klanten en erachter komen waar zij zich bewust en onbewust mee bezighouden. Aan de hand daarvan begrijpen waarom hun interieur er nu uit ziet zoals het eruit ziet. Samen kijken naar de juiste woonstijl, die mooi aansluit op de persoonlijkheid en energie van mijn klant.

Door mijn holistische aanpak gaat het traject wat wij samen aangaan om jouw interieur aan te pakken veel dieper dan alleen een mooie kleur op de muur en de juiste indeling met die ene mooie bank en die woonaccessoires die nu zo trendy zijn. 

waar ik blij van word..

Dit afgewisseld met het creatieve proces, het ontwerpen van het interieur. Wanneer ik het ontwerp presenteer aan mijn klant is het altijd een spannend moment, maar wel leuk spannend! Want als de klant enthousiast is over het ontwerp is dat super!

Maar wanneer een klant over bepaalde punten iets minder enthousiast is (en natuurlijk gebeurd dat ook weleens) is dat voor mij het startsein om erachter te komen waar dit door komt en wat er mag gebeuren om het juiste gevoel bij de klant wel te bereiken. En dit laatste gebeurd altijd, daar zorgen we samen voor!

wie is laura?

Mijn naam is Laura Kennedie – de Jonge en ik ben het gezicht achter Studio Flame. Na 15 jaar in Breda te hebben gewoond en gewerkt ben ik afgelopen jaar, samen met mijn man en 2 zoontjes, verhuisd naar ons droomhuis in Rijsbergen. Sinds 2016 werk ik met heel veel plezier en passie aan het ontwerpen en afstylen van droominterieurs van mijn klanten.

Ik merkte na een aantal jaar dat ik diepgang miste en ben me toen gaan verdiepen in Feng Shui en energetisch werk binnen het interieur. De opleiding  heeft voor mij zoveel kwartjes doen laten vallen en heeft beseffen wat ik eigenlijk al deed tijdens mijn adviezen. Nu kan ik hier ook woorden aan geven en uitleggen waarom iets werkt of juist niet èn kan ik mijn adviezen ook echt diepgaand aan laten sluiten op de personen die in het huis wonen. Meer 'op maat' wordt het niet!

Een interieur is voor mij een middel om je gevoel van geluk te vergroten. Niets is fijner dan een huis wat een verlengde van jouw persoonlijkheid is, dat voelt als een tweede lichaam en waar je optimaal kunt genieten. Genieten van rust, lekker thuis bezig zijn maar ook van de aanwezigheid van vrienden en familie.
    
Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en daag mezelf daarom graag uit om steeds een stukje dichter bij mezelf te komen en me meer en meer te verbinden met de mensen om mij heen.
    
Mijn thuis is heel erg belangrijk voor me. Hier komt ik tot rust, hier ben ik met de liefste mensen om me heen, hier word ik blij van als ik om me heen kijk en hier ben ik trots op! Ik gun ieder mens dit fijne gevoel en daarom help ik jou graag ook zo'n fijne plek te creëren.

Daarnaast ben ik dol op:
natuur, spiritualiteit, gezondheid, op avontuur gaan met mijn man en kinderen, koken, fijne avonden met familie, vrienden en diepgaande gesprekken, muziek en het leven vieren. 

"Wij wonen nu 3 jaar in ons huis, maar we misten kleur en gezelligheid. En gelukkig was daar Laura.

 Ze snapten precies wat we bedoelden en gaf super goede adviezen waar je zelf niet op komt. We kregen een naslagwerk met alle ideeën erin, waar me meteen mee aan de slag zijn gegaan.

En daardoor hebben we nu een gezellig, knus thuis. Enorm bedankt hiervoor, Laura!"

kiki van oprins

funfacts

Ik verheug me altijd op lange autoritjes. Samen met mijn gezin vind ik dat altijd zo knus. En als ik alleen in de auto zit is dit voor mij het perfecte moment om de radio op maximaal te zetten en lekker mee te schreeuwen met de muziek of een interessante podcast te luisteren. Dit doe ik dan ook altijd als ik op weg ben naar mijn klanten.

Snel reageren op een appje is niet mijn sterkste kant. Daarentegen verwacht ik ook niet dat iemand direct op mijn appje reageert;) Een beller (of mailer) is sneller!

Ik heb altijd pure chocola in de koelkast liggen. Als ik er zin in heb (2x per dag) en heb niks in de koelkast liggen ga ik namelijk hagelslag uit het pak 'drinken';)

Ik ben gek op de natuur en kan helemaal blij worden van een eerste vlinder die rond fladdert wanneer de lente eraan komt. 

Ik heb 8 kippen en een kat rond lopen en had nooit gedacht dat ik daar zo blij van zou worden. In de toekomst wil ik graag dwerggeitjes, iets waar ik al vanaf mijn 14e van droom!

Contact

ik ben ook benieuwd naar wie jij bent, let's meet!