diensten

Ik geef interieuradvies op maat want ieder persoon, ieder gezin en ieder huis is anders. Afhankelijk van de struikelblokken waar jij tegenaan loopt bekijken we wat je nodig hebt om in harmonie te gaan leven met jouw leefomgeving. 

Meer op maat gaat het advies niet worden want ik neem jou en je eventuele gezinsleden mee in het advies. Wat hebben jij en je gezin nodig? Wat heeft jouw huis nodig? En hoe passen we jouw leefomgeving aan op jouw wensen en behoeften? Naast een mooi plaatje ga ik heel graag nog veel dieper en bekijk ik ook hoe we jouw leefomgeving energetisch goed aan kunnen kunnen laten sluiten op jou en je gezin. Deze combinatie gaat er namelijk voor zorgen dat jij (en je gezin) zich pas echt thuis gaan voelen en in balans komen in het dagelijks leven.

Ben je benieuwd of ik jou kan helpen met de punten waar jij tegenaan loopt? Plan dan een Kennismakingscall in. Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor jou kan betekenen. We zitten niet vast aan de pakketten die ik aanbied en ik denk graag met je mee voor een advies op jouw lijf en huis geschreven. 

pakket flame

Pakket sparkle

pakket shine

 • Kennismakingsgesprek
 • Huisbezoek van 1,5 uur
 • Energetische analyse van jouw gehele woning en buitenomgeving
 • Naslagwerk met concrete tips om jouw woning energetisch weer in balans te brengenNa deze analyse weet je w
at wat de energetische blokkades en aandachtspunten in jouw woning en interieur zijn, wat er uit balans is en hoe je dit kunt herstellen.
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Huisbezoek van 2,5 uur
 • Mijn kleuren- en stalenkoffer neem ik mee
 • Ik beantwoord al jouw interieurvragen en geef tips & tricks
 • Na afloop ontvang je een naslagwerk met daarin alles wat we besproken en besloten hebben.

Na deze 2,5 uur heb je een compleet interieurplan liggen voor desgewenste ruimte(s) waar je zelf mee aan de slag kunt.
 • Telefonisch kennismakingsgesprek
 • Huisbezoek van 2 uur
 • Energetische analyse
 • Persoonlijk interieurontwerp op basis van Energetische analyse
 • Huisbezoek van 1 uur voor toelichting persoonlijk interieurontwerp
 • Geprint document waarmee je zelf aan de slag kunt

Na dit Holistisch Interieurontwerp heb je een volledig interieurontwerp gebaseerd op jou (en eventuele andere bewoners) en je woning voor desbetreffende ruimte liggen zodat je deze energetisch en esthetisch kunt optimaliseren, volledig afgestemd op jouw/jullie woonstijl, persoonlijkheid, behoeften en dat van je gezin. 


*Binnen een straal van 10 km vanaf het centrum van Rijsbergen worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,55 per gereden km.*

Vanaf  €695,-

Afhankelijk van de ruimte(s)

(extra verdieping + €95,-)
€295,- 
€450,- per ruimte

Interieuradvies bij jou thuis

Energetisch Huis Analyse

Holistisch Interieurontwerp

pakket sparkle

1. Kennismaking en inventarisatie

interieuradvies bij jou thuis

interieuradvies bij jou thuis

Je plant via de agenda een telefonische kennismaking in. Tijdens dit gesprek bespreken we de punten waar je tegenaan loopt en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. Dan plannen we samen een afspraak in en begint jouw voorbereiding. 
Ik vraag altijd om een plattegrond en moodboards van jou en je eventuele partner. Deze ontvang ik graag een week voordat ik bij jou op bezoek kom zodat ik me goed kan voorbereiden op het interieuradvies.
Schrijf voor jezelf alle vragen op zodat we niets vergeten en alles uit het interieuradvies kunnen halen.
investering: €450,- per ruimte

2. huisbezoek

Ik bekijk jouw interieur op holistische wijze. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar het mooie plaatje maar dat ik je ook tips kan geven om de energie in huis beter te laten stromen wanneer dit nodig is. 

Op de dag van onze afspraak kom ik 2,5 uur bij jou thuis om interieuradvies te geven. Ik geef antwoord op al jouw interieurvragen en we gaan samen aan de slag om een mooi interieurplan te maken. 
Ik neem mijn kleuren en stalenkoffer mee  waardoor ik de plannen ook visueel voor jou kan maken. Vind je het lastig in te beelden? Ook digitaal kan ik de kleuren, meubels en andere details visueel maken om een nog beter beeld te krijgen.

Na dit Interieuradvies bij jou thuis heb je een compleet interieurplan liggen voor de ruimtes die we samen besproken hebben. Dit kan een indeling zijn voor de woonkamer, een kleurenplan, een verlichtingsplan, een plan voor de afstyling of een ander plan specifiek gericht op jouw wensen. 

3. naslagwerk

Alles wat wij tijdens de 2,5 uur bij jou besproken en besloten hebben kun je naderhand teruglezen in het naslagwerk. Deze ontvang je na mijn bezoek bij jouw thuis per email en kun je er dus altijd weer bij pakken.
pakket shine

1. Kennismaking en inventarisatie

Nadat je een telefonische kennismaking hebt ingepland neem ik contact met je op en bespreken we waar je tegenaan loopt. Wat zijn je wensen en wat hoop je dat deze analyse jou en je gezin gaat brengen?

We plannen een afspraak in en vervolgens stuur je mij de plattegrond van jouw woning en de geboortedatum van jou en je eventuele medebewoners. 


2. huisbezoek

Ik ga voor jullie aan de slag. Aan de hand van de plattegrond van jullie woning maak ik een analyse. Hierbij neem ik jullie als bewoners ook mee waardoor ik een duidelijk beeld krijg van de woning en de punten waar jullie binnen deze woning op vast lopen. Dit kunnen thema’s zijn op gebied van de relatie met jezelf, relaties met anderen, werk, gezondheid, ontwikkeling, familie, gezin, kinderen etc.
Aan de hand van deze punten geef ik jullie concrete tips zodat jullie aanpassingen kunnen doen binnen jullie interieur. Dit gaat jullie helpen de geconstateerde thema's op te lossen en je gaat merken dat de energie in huis beter gaat stromen. Dit alles zorgt voor een positieve invloed op jou en jouw gezin.
Met deze analyse kom ik bij jullie thuis langs en loop ik de woning door om te bekijken of er nog punten of bijzonderheden aan de analyse toegevoegd mogen worden. Dit verwerk ik tot een volledige analyse met daarbij ook een passend advies.

3. analyse bespreken

Zodra de analyse volledig af is kom ik deze tijdens een laatste huisbezoek toelichten.
Ik geef je concrete tips hoe je eventuele blokkades kunt aanpakken zodat je hier zelf mee aan de slag kunt.
De analyse inclusief concrete tips ontvang je als naslagwerk zodat je hier altijd doorheen kunt bladeren.

4. nabespreken

Na 6 tot 8 weken neem ik nog even telefonisch contact met je op. Dan hoor ik heel graag hoe het met je gaat en of ik nog iets voor jullie kan betekenen.

Dit is een analyse van de benedenverdieping en de buitenomgeving, wat bepaalde thema's of aandachtspunten bloot kan leggen en geldt als basis voor de rest van jouw woning.
Wens je ook de 1e verdieping en/of zolder meegenomen te hebben in deze analyse? Dan reken ik een meerprijs van €95,- per verdieping)


investering: €295,-

Na deze Energetische Huis Analyse weet je waar de blokkades in jouw woning zitten. Weet je wat jij en de ruimte nodig hebben om jou (en jouw huis) energetisch in balans te laten zijn zodat jouw dagelijks leven hier op positieve wijze door wordt beinvloed.
We krijgen helder tegen welke thema's jij en je gezin aanlopen en hoe we deze kunnen oplossen. 
Je ontvangt van mij concrete tips om de disbalans in jouw woning aan te pakken. Dit is echt gericht op jouw, je gezin en jouw woning en zijn dus geen one-size-fits-all tips!

energetische huis analyse

pakket flame

1. Kennismaking en inventarisatie

compleet energetische interieurontwerp

Je plant via de agenda een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de punten waar je tegenaanloopt en hoe ik je hier het beste bij kan helpen. Dan plannen we samen een afspraak in en begint voor jou de voorbereiding. 
Ik vraag altijd om een plattegrond, geboortedata van iedere bewoner in huis en moodboards van jou en je eventuele partner.

Dit energetische interieurontwerp is een mooie combinatie van een energetische analyse van jouw woning (en jou en je gezin) en een volledig interieuradvies bij jouw thuis. 
Op deze manier pakken we het hele plaatje mee. Na dit interieuradvies heb je een analyse van jouw woning en heb je alle blokkades in jouw huis helder, weet je wat de gevolgen van deze blokkades zijn én heb je een volledig interieurplan liggen waarin rekening is gehouden met de blokkades waardoor deze op worden gelost.
Dit pakket is ideaal voor jou als je onrust in huis ervaart, je zelf je kind en/of als gezin tegen problemen aanloopt, jij of je kind problemen heeft met slapen  

2. eerste huisbezoek 

3. tweede huisbezoek

Op het moment dat ik langs kom voor het huisbezoek heb ik de analyse van jouw woning al gemaakt. Tijdens het huisbezoek doe ik nog een extra ronde door het huis om te bekijken of ik eventuele bijzonderheden tegenkom die ik op de plattegrond niet heb gezien. Dit verwerk ik in de analyse zodat ik een compleet plaatje heb waar we vervolgens mee aan de slag gaan samen.

Nadat ik de analyse volledig heb afgerond kom ik voor een tweede keer op huisbezoek en deze keer neem ik mijn kleuren- en stalenkoffer mee.
Samen gaan we aan de slag met desbetreffende ruimtes. Hierin nemen we het resultaat van de analyse mee en voeren we voor in het interieurplan. Hierin nemen we kleuren, meubels, inrichting, verlichting, woonaccessoires en opruimmogelijkheden mee. Maar ook jou als bewoner (en eventuele andere bewoners). Wat heb jij nodig en hoe voeren we dit door in het interieur?
De tijd van dit huisbezoek is afhankelijk van het aantal en de grootte van de ruimtes die we aan gaan pakken. 

4. Naslagwerk

Alles wat wij besproken en besloten hebben tijdens het tweede huisbezoek verwerk ik in een naslagwerk. Hierin kun je ook de analyse van de woning terugvinden zodat het een compleet document is die je er altijd weer bij kunt pakken.
De uitvoering kun je nu zelf oppakken wanneer jouw dit uitkomt.

5. nazorg

Na 6 tot 8 weken neem ik telefonisch nog even contact met je op om te bespreken hoe het nu gaat, wat er inmiddels in jouw dagelijks leven is veranderd door het advies en of ik nog iets voor jouw kan betekenen.

Investering €695,- per ruimte

(Afhankelijk van het aantal en de grootte van de ruimte(s))

"Een woonkamer dat warmte en rust uitstraalt, dat is het resultaat dankzij Laura! We kwamen er zelf niet uit en in 2,5 uur onze vragen kwijt te kunnen en haar expertise te benutten hebben we nu een interieurplan dat al ver gerealiseerd is!
ze luistert goed naar onze wensen en weet dat door te vertalen naar kleuren, een lichtplan, meubels etc. Enorm bedankt voor jouw begeleiding, een mooie balans tussen persoonlijke aandacht en jouw intuïtieve manier van werken en expertise inzetten."

MÉlanie Baratte