project dorst

Al eerder mocht ik in deze prachtige woonwijk in Dorst een interieur ontwerpen voor een vrijstaande nieuwbouw woning. Via deze mensen kwam dit liefdevolle gezin bij mij terecht met de vraag of ik hun ook kon helpen de benedenverdieping tot een warm en gezellig geheel te maken.

Deze bewoners hadden nog een hele witte woonkamer met een mooie gietvloer en stalen deuren tussen de hal en de woonkamer. Een mooie basis die zij heel graag veel kleur wilden geven! Dat klonk voor mij als muziek in de oren. En na alle wensen te hebben besproken, hun woonstijl te hebben bepaald (aan de hand hun eigen Pinterest-bord en samen met mijn stijlkaarten), ben ik aan de slag gegaan.

Er waren een aantal spullen die zij graag mee wilden nemen waaronder de fauteuil, de staande lamp en voorlopig hun bank. Dit meegenomen hebbende ben ik voor een warm en kleurrijk interieur gegaan. Waar duidelijk te zien is wie er wonen en waar deze mensen blij van worden. Zodra je de woning binnenstapt is het alsof er een warme deken over je heen valt!

Contact

wil jij ook zo'n mooi interieur?
let's meet!