fbpx

Interieuradvies Woonkamer + Eetkamer | Twee-onder-één-kap woning Huis ter Heide

Beschrijving van de opdracht

Een prachtige ruime woon- en eetkamer met een stoere, donkergrijze natuurstenen vloer en een witte strakke keuken. Dat de bewonders dit in hun nieuwe woning wilden wisten ze zeker, samen met hun strakke blauwe bank en comfortabele cognac leren fauteuil. Het vinden van de juiste kleuren, gordijnen, verlichting en accessoires vonden ze echter wel heel lastig. Daar schakelden ze mij voor in.

Stefan wenste een rustige basis en Heleen wilde juist graag wat meer spanning in de woonkamer. Een uitdaging maar heel goed te combineren. Door de kleuren op de muren rustig te houden kon ik met mijn verlichtingsplan en accessoires plan iets meer spanning opzoeken.

De opdrachtgever aan het woord

Na de oplevering van ons nieuwbouwhuis heeft Laura ons heel fijn geholpen met het inrichten van onze woonkamer en keuken. Laura heeft ons eerst advies gegeven over de kleuren en de meubels die het beste passen in onze woonkamer. Daarna heeft Laura een verlichtings- en een accessoireplan gemaakt. Wij zijn super blij met het resultaat en kregen tijdens onze housewarming heel veel complimentjes over onze woonkamer!

                                                                               – Stefan & Heleen –