fbpx

Interieuradvies Woon- & Eetkamer | Vrijstaande Woning Dorst

Beschrijving van de opdracht

Een prachtig gezien van drie met de 2e kleine man op komst. Zo leerde ik mijn opdrachtgevers kennen. Mijn opdrachtgevers wilden graag een compleet Interieuradvies en daarbij wensten ze ook dat ik de uitvoering, waaronder ook het bestellen van de meubels en woonaccessoires, en afstyling op me nam. De hoekbank en de 2 staande lampen dienden meegenomen te worden in dit advies. Ze waren op zoek naar één geheel en rust.

In samenwerking met mijn klusteam hebben we de woon- en eetkamer binnen éen weekend, terwijl de opdrachtgevers genoten van een heerlijk weekendje weg met het gezin, een make-over gegeven. Bij oplevering van het project bestond het gezin inmiddels uit 4 en konden ze heerlijk genieten van elkaar en hun volledig nieuwe interieur.

De opdrachtgever aan het woord

Vol tevredenheid wonen wij in onze fijne woning. Het interieur van de woning was helaas niet helemaal passend bij het huis en eigenlijk ook niet bij onze wensen.
Echter hadden we wel professionele hulp nodig om dit te doen veranderen. Na wat zoekwerk zijn we terecht gekomen bij Studio Flame. Er was direct een fijne klik en na een gesprek van ruim 2 uur over onze individuele wensen en vooral wat we niet wilde, is Laura voor ons aan de slag gegaan.
Een passend en heel aansprekend moodboard heeft ze gepresenteerd voor zowel de woonkamer als 2 kinderkamers en wij besloten het allemaal onder handen te nemen. In ons specifieke geval heeft Laura alles van A tot Z verzorgd: aankoop, installatie en styling. Ze heeft ons daadwerkelijk alles uit handen genomen en dat naar alle tevredenheid vanuit onze kant. We komen nu in een heerlijk huis thuis met veel warmte en vooral een passend geheel.
Laura is kundig, rustig en neemt je stap voor stap mee in de verschillende mogelijkheden

                                                                               – Nico & Fay –