fbpx

Interieuradvies Woon- en eetkamer & Slaapkamer | Appartement Centrum Breda

Beschrijving van de opdracht

De bewoner van dit appartement woonde tijdens onze kennismaking nog in zijn woning in Teteringen. Hij was op zoek naar een fijne plek in het centrum van Breda omdat hij voor zijn gevoel niet meer op zijn plek zat in zijn huidige woning.

Een Kennismakingsgesprek plan ik in om zo achter de wensen, behoefte en woonstijl van de bewoner te komen maar voor een groot deel ook om te voelen of er een klik is tussen ons. Ik ga aan de slag met een nieuw interieur voor de bewoner, iets heel persoonlijks. Een klik tussen ons is dan heel belangrijk! En die was er!

Nog voordat hij de sleutel van zijn appartement kreeg zijn we samen naar de ruimte wezen kijken. Een mooie ruimte waar een hele fijne plek voor hem gecreëerd kon worden. Dus ik maakte, zoals hij wenste, een interieuradvies voor het woon- en eetgedeelte, de hal en zijn slaapkamer.

Er stonden een aantal spullen op zijn lijstje die mee genomen mochten worden in het advies maar het grootste deel van zijn meubels en woonaccessoires was al een tijdje aan vervangen toe.

Het advies viel in de smaak en de bewoner ging direct aan de slag met de uitvoering van alle plannen. De verf en het behang zaten al gauw op de muren en ook de raambekleding en meubels zijn besteld. De bank wilde hij graag samen uitzoeken en daarom ben ik met hem op pad gegaan en hebben samen de indeling en de stoffen uitgezocht. Daarnaast wilde hij ook samen de woonaccessoires uitzoeken voor de interieurstyling en zo werd het een mooi geheel wat helemaal bij de bewoner past. Van woonwinkels tot de Intratuin voor mooie planten die in de woning en bij de lifestyle van de bewoner passen.

Sommige projecten en bewoners gaan in je hart zitten en daar was deze er één van. Wat was dit een feestje om te mogen doen!

De opdrachtgever aan het woord

“In vuur en vlam voor Studio Flame”

Je weet wat je mooi vindt, en ook dat mooi alleen niet genoeg is.
Die bespiegeling was het startpunt voor het vragen om hulp bij het inrichten van mijn net aangekochte appartement. De zoekmachine op het internet deed me belanden bij Studio Flame en Laura. Een afspraak om met elkaar kennis te maken, was snel gemaakt.
Toegeven aan een goed gevoel, bleek inderdaad een schot in de roos.
Om een lang verhaal kort te maken: aan het einde van een project dat een maand of acht heeft geduurd vanwege de Coronamaatregelen, zit ik dit te schrijven in een fraai ingericht en gestyleerd appartement.
Met grote dank aan Laura, die aandachtig luisterde naar mijn wensen en dat vertaalde naar de juiste ‘mood’. Met Laura, die uitzocht, combineerde, adviseerde en communiceerde, maar nooit ook maar enigszins haar wil oplegde. Met Laura, die soms naar een alternatief zocht en me aan de hand nam bij het zoeken naar planten en accessoires. Met Laura, die bovenal een zeer prettig mens is.

In vuur en vlam voor Studio Flame.
De titel kan de lading niet beter dekken.

– Jacques –