fbpx

Interieuradvies Woonkamer + Eetkamer | Hoekwoning Nieuwbouw Breda

Beschrijving van de opdracht

Mijn opdrachtgevers hebben mijn hulp ingeschakeld al tijdens de bouw van hun hoekwoning in Breda. Ze wilden graag hulp bij de gehele inrichting en afstyling van de woning. Ze hadden zelf ideeen over kleuren en meubels maar ontvingen hier graag nog duidelijk advies over zodat ze zeker wisten dat alles goed op elkaar afgestemd zou zijn en ze geen verkeerde beslissingen zouden nemen.

Daarom ontwierp ik allereerst een moodboard om zo de juiste sfeer en stijl voor te leggen aan Mark en Nadine. Hier gingen zij mee akkoord en vervolgens heb ik een 2D Indeling, Kleur- en Materialenplan en Meubelplan (inclusief ontwerp van het Wandmeubel op maat) en Accessoireplan voor ze gemaakt.  Ze gaven aan ook graag hulp te krijgen bij de keuze voor hun vloer. Samen zijn we naar de leverancier gegaan en heb ik ze kunnen adviseren over de kleur en grote van de planken voor hun houten vloer.

De uitvoering van het plan hebben ze zelf gedaan en laten doen, zo ook het Wandmeubel wat ik voor de woning heb ontworpen. De inkoop van de accessoires heb ik samen met Nadine gedaan, zo kon ik haar goed adviseren wat wel en niet bij het totaalplan paste. Uiteindelijk heb ik de afstyling verzorgt wat het geheel helemaal af heeft gemaakt.