fbpx

Interieuradvies Beneden- en Bovenverdieping | Woning Ginneken Breda

Beschrijving van de opdracht

De eigenaar van deze woning heb ik in 2019 geholpen met het ontwerpen en afstylen van zijn woning in Etten-Leur. Ondanks de fijne plek miste de bewoner zijn vertrouwde stad en besloot terug te gaan naar het mooie Breda.

Een mooier compliment kan ik niet krijgen want hij wilde heel graag weer mijn hulp bij de inrichting van zijn totale nieuwe woning. Deze keer kwam hier ook een grote verbouwing bij kijken want het pand wat hij had gekocht was een voormalig winkelpand en moest dus omgetoverd worden naar een fijne plek om te leven. Ik heb hem geholpen bij het maken van de juiste keuzes betreft de indeling van de woning, met name gericht op het openbreken van de ruimte waardoor er een fijne leefruimte zou ontstaan. Daarnaast heb ik hem ook mogen adviseren bij het aanpassen van het buitenaanzicht van de woning.

Van winkelpand naar woning; een uitdagend project met een sfeer- en stijlvol resultaat!

De opdrachtgever aan het woord

Laura heeft me geholpen bij het maken van keuzes waar ik zelf nooit op was gekomen! En wereld van verschil met hoe ik de woning kocht en ik ben heel blij met het stijlvolle eindresultaat!

Van de keuken tot de vloer en van de kast op maat tot de afstyling! Laura heeft me alles uit handen genomen waardoor ik mij bezig kon houden met het coördineren van de verbouwing van de binnen- en buitenkant van de woning! Het contact verliep heel prettig, Laura ik zelf meegegaan naar de keukenzaak om de materialen van de keuken samen te stellen! Een zeer waardevol advies waar ik ook deze keer weer heel blij mee ben!

– Bram –