fbpx

Coachingsessie

 

In een uur tijd geef ik antwoord op al je vragen zodat jij eindelijk stappen kunt gaan zetten als Interieurstylist!
Investering €149,- excl. BTW

 

Droom jij ervan om als Interieurstylist aan de slag te gaan maar weet jij niet waar je moet beginnen?

Voordat ik mijn droomcarrière als Interieurstylist begon en mijn bedrijf startte, was ik op zoek naar de juiste invulling. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en zocht het internet af naar ervaringsdeskundigen. Naar Interieurstylistes die mij de stappen konden uitleggen die ik moest nemen om mijn eigen bedrijf op te starten. Die waren alleen nergens te vinden en dus heb ik iedere stap, tot waar mijn bedrijf nu staat, zelf uitgevogeld.

Nu, een aantal jaren, een goedlopend bedrijf en veel klant- en werkervaring verder wil ik jou graag helpen door die ervaringsdeskundige te zijn voor jou en jou onbeantwoorde vragen te beantwoorden. Ik weet als geen ander hoe je je voelt en welke gedachten, vragen en onzekerheden er door je hoofd gaan!

 

Voor wie is deze Coachingsessie bedoeld?

  • Het lijkt je te gek om als Interieurstylist aan de slag te gaan maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken!
  • Je zit nu in een werksituatie waar je geen energie van krijgt
  • Het vak Interieurstyling spreekt je enorm aan maar je weet niet of het ondernemen iets voor jou is
  • Je heb nog geen werkervaring als Interieurstylist en vraagt je af hoe portfolio opbouwt en aan je eerste klanten komt
  • Je twijfelt of je als Interieurstylist je brood wel kunt verdienen
  • Je weet niet hoe je het maken van een website aan kunt pakken
  • Je ziet op tegen het administratie deel en weet niet of je dit wel kunt
  • Je wilt heel graag maar weet niet goed hoe

 

Ik help je heel graag door al je vragen op dit gebied te beantwoorden!

Tip: schrijf al je prangende vragen over het beginnen als Interieurstylist en het starten van je eigen bedrijf waar je, wanneer je erop Googelt geen antwoord op kunt vinden, op!

 

Jij stelt de vragen dus jij hebt zelf in de hand hoe waardevol deze Coachingsessie voor jou is!

Haal eruit wat erin zit!

 

Maak een afspraak