fbpx

Sparsessie

Online of op locatie in Breda

 

In een uur tijd geef ik antwoord op al je vragen zodat jij eindelijk stappen kunt gaan zetten als Interieurstylist!
Investering €149,- excl. BTW

 

Droom jij ervan om als Interieurontwerper/-stylist aan de slag te gaan maar weet jij niet waar je moet beginnen?

Voordat ik mijn droomcarrière als Interieurontwerper begon en mijn bedrijf startte, was ik op zoek naar de juiste invulling. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen en zocht het internet af naar ervaringsdeskundigen. Naar Interieurontwerpers die mij de stappen konden uitleggen die ik moest nemen om mijn eigen bedrijf op te starten. Die waren alleen nergens te vinden en dus heb ik iedere stap, tot waar mijn bedrijf nu staat, zelf uitgevogeld.

Nu, een aantal jaren, een goedlopend bedrijf en veel klant- en werkervaring verder wil ik jou graag helpen door die ervaringsdeskundige te zijn voor jou en jouw onbeantwoorde vragen te beantwoorden. Ik weet als geen ander hoe je je voelt en welke gedachten, vragen en onzekerheden er door je hoofd gaan!

 

Voor wie is deze Sparsessie bedoeld?

  • Het lijkt je te gek om als Interieurstylist aan de slag te gaan maar je weet niet hoe je dit aan moet pakken!
  • Je zit nu in een werksituatie waar je geen energie van krijgt
  • Je bent een startende Interieurontwerper/-stylist en loopt met veel vragen rond op gebied van je bedrijf, je klanten en je aanbod
  • Je heb nog geen werkervaring als Interieurontwerper/-stylist en vraagt je af hoe portfolio opbouwt en hoe je aan je eerste klanten komt
  • Je bent al (deels) aan de slag als Interieurontwerper/-stylist maar je weet niet hoe je Social Media moet aanpakken, hoe je je prijzen kunt bepalen en welk aanbod bij jou past
Ik help je heel graag door al je vragen op dit gebied te beantwoorden en een stok achter de deur te zijn voor jou! 

Tip: schrijf al je prangende vragen over het beginnen als Interieurontwerper/-stylist en het starten van je eigen bedrijf waar je, wanneer je erop Googelt geen antwoord op kunt vinden, op!

Aan het einde van onze Sparsessie kun je vol energie en inspiratie aan de slag met de (verdere) bouw van jouw bedrijf! En weet je precies welke aanpak en strategie je gaat gebruiken om van jouw passie je droombedrijf te maken!

Maak een afspraak