fbpx
Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een Housewarming. En je kunt niet met lege handen aankomen. Op zoek dus naar een leuk cadeau! Maar niets is moeilijker dan een passend cadeau vinden voor iemand waarvan je de woning waarschijnlijk nog niet hebt gezien. Daarom geven we je hieronder een aantal leuke tips zodat je nooit meer lang hoeft na te denken.

 

Een mooie kamerplant

Een plant maakt een ruimte af. Je interieur komt tot leven en planten passen in elke ruimte, van woonkamer tot zolder en van slaapkamer tot toilet. Ideaal dus voor iemand die dus net verhuisd is en waarvan het interieur waarschijnlijk nog niet helemaal af is.

(foto via Pinterest)

 

Een lekkere interieurgeur

Een nieuw huis moet altijd nog een beetje eigen gemaakt worden. Dit doe je uiteraard met je eigen meubels en spulletjes die je mooi vindt maar geur is zeker niet minder belangrijk. Een interieur waarin alle zintuigen geprikkeld worden is pas echt thuiskomen. Dus wat dacht je van een heerlijk ruikende geurkaars of een mooie roomspray? Een mooi cadeau en hoeft niet (maar kan wel) duur te zijn. Ideaal als cadeau dus.

(foto via Pinterest)

Een opvallende vaas

Als eigenaar van een nieuwe woning krijg je vaak veel bloemen cadeau. Van bloemen wordt iedereen blij maar niet als je er geen mooie vaas voor hebt. En dan kom jij binnen! Kies voor een mooie glazen vaas die in ieder interieur past of juist eentje van keramiek die meteen een persoonlijke touch aan het interieur geeft.

(foto via Pinterest)

Praktische cadeaus

Je denkt er niet direct aan maar wat een gemis als je net bent verhuisd en het niet in huis hebt. Een mooie kurkentrekker en ander goed keukengerei. Niets fijner om na een dagje klussen en weer een stap verder te zijn in je nieuwe woning de dag te eindigen met een heerlijke glaasje wijn. En hoe blij zijn de nieuwe bewoners dan met jouw cadeau? Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn.

(foto via Pinterest)

Stylingcheque

Help de nieuwe bewoners een handje met de afstyling van een ruimte in hun huis door ze de Stylingcheque van Studio Flame te geven. Deze heb je al vanaf €15,- en is vrij te besteden bij Studio Flame. Hoe deze besteedt wordt kun je mooi overlaten aan de nieuwe bewoners. Hierdoor is deze Stylingcheque altijd passend en maak je er iedereen blij mee. Van Kleuradvies tot een Verlichtingsplan. Wil je een groter bedrag geven zodat de nieuwe bewoner zelfs een heel Interieurplan kan laten ontwerpen door Studio Flame? Geef de Stylingcheque met een groepje vrienden of familie. Een altijd passend en origineel cadeau! Wil je de Styling Cheque bestellen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via deze link:  https://studioflame.nl/#contact