fbpx

Hands On! Interieuradvies bij jou thuis

Hands On! Interieuradvies aan huis

€295,- per ruimte

Inspiratie, ideeën en advies

Indeling, kleur, materialen, verlichting, styling

2,5 uur advies bij jou thuis

Achteraf ontvang je een document met alle concrete plannen op een rijtje. Zo kun je de plannen er altijd bij pakken wanneer je ze gaat uitvoeren.

Wil je langer dan 2,5 uur de tijd nemen? Geen probleem, geef dit dan even aan wanneer we de afspraak samen inplannen. Ieder uur extra kost €85,-.

 

Ik kom 2,5 uur lang bij jou thuis. Tijdens dit advies kun je al je interieurvragen stellen en geef ik je tips & tricks. Alle onderdelen binnen jouw interieur kunnen aan bod komen. Kleur, Indeling, Materialen, Styling en Verlichting. En wanneer er tijd over is kunnen we zelf alvast gaan schuiven met de indeling!

Afhankelijk van je vragen kun je foto’s van je interieur mailen zodat ik het advies alvast kan voorbereiden. Zo is het mogelijk om een selectie aan behangstalen, stalen voor raambekleding en kleurstalen mee te nemen zodat we hier samen een gericht plan voor kunnen samenstellen.

Na deze 2,5 uur heb je een concreet plan liggen waar je zelf direct mee aan de slag kunt gaan.

 

Wanneer is dit advies voor jou de beste optie?

De basis van je interieur is goed maar toch klopt het niet helemaal en je krijgt die ene sfeer die je in gedachte hebt maar niet voor elkaar. Of je heb allerlei ideeën maar durft zelf geen keuze te maken en daarom wil je graag bevestiging van iemand die er verstand van heeft. Je hebt een nieuw meubel gekocht waardoor er geen balans meer is in je interieur, hoe krijg je die weer terug? Je wilt graag je interieur veranderen maar door de ontelbare mogelijkheden zie je het bos niet meer, je kunt dus wel wat richtlijnen gebruiken waar je je aan vast kunt houden.